snillen spekulerar...


...det spekuleras vilt omkring mig just nu. Husägaren och stödfamiljen har haft djupa diskutioner vad gäller mig. Tydligen tror dem att jag har kommit in någon sorts könsmognad alternativt att jag är understimulerad alternativt att det skulle ha med förra löpet att göra alternativt att jag söker uppmärksamhet alternativt bla bla bla.... Vad denna spekulation grundar sig i är helt enkelt att jag på sista tiden varit väldigt `påfrestande` (enligt min omgivning) dvs att jag tar alla givna tillfällen i akt att bita och tugga lite på mina medmänniskor samt att jag hela tiden måste vara i rörelse och så nära mina medmänniskor som bara möjligt är och anledningen till detta är helt enkelt att det är bara så jag är. Tycker nog att de där medmänniskorna analyserar lite väl mycke ibland... Jag är helt enkelt bara en liten schäferflicka med väldigt mycket egna kreativa idéer om saker å ting!


Dålig på att uppdatera....


....har jag varit på sista tiden! Men jag har varit hos stödfamiljen och där har man faktiskt inte tid att sitta vid datorn:


Trattskaft...


....jaha nu har husägaren kommit på den briljanta idéen att klä schäferflickan med en mycket intressant konstruktion i äkta plast. Enligt husägaren är detta nödvändigt då jag fått ett sticksår på hornhinnan och inte bör vara där och klia. Tycker att hon är lite hönsmamma faktiskt. Det kändes inte ens när jag fick något i ögat och alla vet ju hur skönt det är att klia när man har något som irriterar, men för att vara husägaren till lags har jag gått med på att bära denna fina skapelse som gör att jag ser ut som en vandrande golvlampa. Nåja, saker blir ju inte bättre än man gör dem...
Jag har därför kommit på det mest utmärkta sättet att använda min plastbeklädnad! Den är superbra leksaksuppsamlare..... Får nästan plats hur mycke som helst.

              


RSS 2.0