Whee alltså!! :D


åååhhh, husägaren (den manliga utav dom) - vi kan kalla honom för Husse, har kommit hem med bästaste presenten idag. En alldeles egen lekkompis. Han är gul/röd med smal näsa, stora öron och sneda ögon - precis som jag :) Det var som att vi hittade varann direkt, jag och Äckelvalpen. Vårt första upptåg blev att springa så fort vi bara kunde genom huset. Detta resulterade i att alla mattor som tidigare legat på golvet nu placerat sig längs väggarna - detta gör att vi sedan får mjuka landningar när vi använder väggarna som bromskloss....


Kommentarer
Postat av: Eva G

Åh vad härligt!!! Hälsa husägarinnan att hon kommer behöva köpa massa hårfärg på flaska nu - för av mallar blir man gråhårig!! - Och det e SSÅÅÅÅ värt det!! ;) KRAM!!!

2010-10-07 @ 21:06:52
URL: http://www.hundarna.com
Postat av: Biira

ja du Eva, han är ju väldigt lik min gamla bästa vän..... Gadd juh :D

2010-10-07 @ 21:10:18
Postat av: Jempan

Wargah vid tangentbordet: Vi tycker det är alldeles fantastiskt att de äntligen tänker på dig när de tar in en ny i flocken. För den där Vera e jue som fetknoppen vi har här hemma, vill bara gå långsamt vid sidan och kräva massa strunt, sen ändå bara låta oss sköta jobbet när det börjar blåsa lite -när det kommer ut folk från gömslen osv...suck!

Nä vi hejar på dig! Mer fart i hushållet!! Mallar rules =P

2010-10-08 @ 12:57:25
URL: http://jensworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0